VERZEKERINGEN

Particulieren

Autoverzekering
Wettelijk verplichte verzekering. Kies zelf welke waarborgen je wenst en wij berekenen voor jou het voordeligste tarief.

Brandverzekering
Uniek bij P&V: na schade aan uw woning kiest u zelf de oplossing. Of u herstelt de schade zelf en wordt daarvoor vergoed. Of u doet een beroep op een van onze herstellers.

Familiale verzekering
Verzeker u tegen de financiële gevolgen van een ongeluk: wereldwijd en inclusief rechtsbijstand. Een onmisbare verzekering voor u en uw gezin.

Bijstandsverzekering
Bescherm uzelf en uw gezin als u op reis bent. En maak u geen zorgen meer voor repatriëring of medische kosten in het buitenland. Ook als u zonder auto reist.

Overlijdensverzekering
Zorg dat uw gezinsleden niet met financiële zorgen te maken krijgen, mocht u iets overkomen. Bepaal zelf het bedrag en de looptijd van uw verzekering.

Verzekeringen bundelen
Met een Ideal Family Plan combineert u uw belangrijkste basisverzekeringen in één plan. Eenvoudig, comfortabel en voordelig.

Zelfstandigen

Gewaarborgd inkomen
Vermijd financiële problemen wanneer u door een ongeluk of ziekte arbeidsongeschikt zou worden. Onmisbaar, zeker voor zelfstandigen.

Werkgevers

Groepsverzekering
Met een groepsverzekering spaart u voor het aanvullend pensioen van uw werknemers. Zowel voor u als voor uw werknemers is het een interessant alternatief voor een loonsverhoging.

Arbeidsongevallenverzekering
Met een arbeidsongevallenverzekering beschermt u zowel uw werknemers als uw bedrijf tegen de financiële gevolgen van een arbeidsongeval op het werk.